Praktijk voor Stem, Spraak & Expressie
Selecteer tekst en klik op play om de inhoud te beluisteren Luister met BrowseAloud

Behandelprocedure

De behandelprocedure

U kunt telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een eerste intakegesprek. Neemt u hiervoor altijd uw legitimatie met daarop uw BSN-nummer mee.

Na de intake volgt het onderzoek en van daaruit maak ik samen met u een behandelplan. Zijn we het eens over het plan dan mag u een handtekening zetten onder het behandelcontract, waarin de doelen van de therapie staan beschreven.

Na deze voorbereidende fase kan de behandeling van start gaan. De behandelingen duren 30 minuten en meestal krijgt u oefeningen mee naar huis om mee aan de slag te gaan en de kans op succes verder te vergroten.

Zijn uw doelen behaald? Dan sluiten we de behandelingen af.  Ik stuur uw verwijzer een eindverslag en maak met u een afspraak voor nazorg. Dit kan een controle zijn in de praktijk of een telefonische afspraak. Voor mij is het belangrijk dat uw hulpvraag is opgelost en dat u tevreden bent.

Aan het eind van elke maand stuur ik u een factuur per mail of via de post. Na betaling kunt u deze opsturen naar uw zorgverzekeraar voor vergoeding. Meer hierover kunt u lezen op de pagina: verwijzing en vergoeding

logo-Logopedie-midden
Lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF).
KP logo
Kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, KP-nummer: 89900166791